Tawaran Sebutharga 2014

 1. SEBUTHARGA UNTUK MEMBEKAL DAN MENGHANTAR GAS PERUBATAN (MEDICAL LIQUID OXYGEN) KE HOSPITAL BINTULU BAGI TEMPOH DUA (2) TAHUN MULAI 01 APRIL 2014 HINGGA 30 MAC 2016
 2. SEBUTHARGA UNTUK MEMBEKAL KEPERLUAN PERKHIDMATAN DAN PENYELENGGARAAN HOSPITAL INFORMATION SYSTEM (HIS) DI HOSPITAL BINTULU
 3. SEBUTHARGA TERUS UNTUK MEMBEKAL DAN MENGHANTAR BEKALAN LISS COOMDS GEL CARD UNTUK JABATAN PATOLOGI DI HOSPITAL BINTULU
 4. SEBUTHARGA UNTUK MEMBEKAL, MENGHANTAR, MENGUJI DAN MENTAULIAH SATU (1) “HYSTEROSCOPE SET WITH ACCESSORIES” KE HOSPITAL BINTULU, SARAWAK.
 5. SEBUTHARGA UNTUK KERJA-KERJA MENAIKTARAF LANTAI VYNIL BILIK OT 1, BILIK OT 2 DAN BILIK OT 3 DI HOSPITAL BINTULU
 6. SEBUTHARGA UNTUK PROJEK NAIK TARAF BILIK ASEPTIK CDR, JABATAN FARMASI HOSPITAL BINTULU
 7. SEBUTHARGA BAGI PERKHIDMATAN PENAMBAHBAIKAN HOSPITAL INFORMATION SYSTEM (HIS) BAGI PELAKSANAAN CAJ BARU WARGA ASING DI HOSPITAL BINTULU,SARAWAK (HBTU),KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)
 8. SEBUTHARGA BAGI MEMBEKAL, MENGHANTAR, MENGUJI DAN MENTAULIAH SATU (1) UNIT “ MAYFIELD SKULL SET WITH ATACHMENT ACESSORIES” KE JABATAN ORTHOPEDIK, HOSPITAL BINTULU, SARAWAK.
 9. SEBUTHARGA BAGI PROJEK NAIK TARAF BILIK ASEPTIK CDR, JABATAN FARMASI HOSPITAL BINTULU, SARAWAK.
 10. SEBUTHARGA BAGI MEMBEKAL, MENGHANTAR, MENGUJI DAN MENTAULIAH SATU (1) UNIT “MAYFIELD SKULL WITH ATACHMENT ACESSORIES ” KE JABATAN ORTHOPEDIK, HOSPITAL BINTULU, SARAWAK.
 11. SEBUTHARGA BAGI MEMBEKAL,MENGHANTAR, MEMASANG, MENGUJI DAN MENTAULIAH DUA (2) UNIT FLUID WARMING CABINET KE JABATAN ANESTESIOLOGI HOSPITAL BINTULU.
 12. SEBUTHARGA BAGI MEMBEKAL,MENGHANTAR, MEMASANG, MENGUJI DAN MENTAULIAH DUA (2) UNIT PLASMATHERM WARMER KE JABATAN ANESTESIOLOGI HOSPITAL BINTULU.
 13. SEBUTHARGA BAGI MEMBEKAL,MENGHANTAR, MEMASANG, MENGUJI DAN MENTAULIAH SATU (1) UNIT RADIANT WARMER / HEATER KE JABATAN ANESTESIOLOGI HOSPITAL BINTULU.
 14. SEBUTHARGA BAGI MEMBEKAL,MENGHANTAR, MEMASANG, MENGUJI DAN MENTAULIAH DUA (2) UNIT WARMING MATTRESS KE JABATAN ANESTESIOLOGI HOSPITAL BINTULU.
 15. SEBUTHARGA BAGI MEMBEKAL,MENGHANTAR, MEMASANG, MENGUJI DAN MENTAULIAH SATU (1) UNIT CELEBRAL FUNCTION MONITOR KE JABATAN PEDIATRIK HOSPITAL BINTULU.
 16. SEBUTHARGA BAGI MEMBEKAL,MENGHANTAR, MEMASANG, MENGUJI DAN MENTAULIAH SATU (1) UNIT TOTAL BODY COOLING KE JABATAN PEDIATRIK HOSPITAL BINTULU.
 17. SEBUTHARGA BAGI MEMBEKAL,MENGHANTAR, MEMASANG, MENGUJI DAN MENTAULIAH SATU (1) UNIT HIGH END FULLY DIGITAL COLOR DOPPLER ULTRASOUND SYSTEM FOR OBSTETRICS & GYNECOLOGY IMAGING KE JABATAN O & G HOSPITAL BINTULU.
 18. SEBUTHARGA BAGI MEMBEKAL,MENGHANTAR, MEMASANG, MENGUJI DAN MENTAULIAH EMPAT (4) UNIT PATIENT MONITOR KE HOSPITAL BINTULU.
 19. SEBUTHARGA BAGI MEMBEKAL, MENGHANTAR, MENGUJI DAN MENTAULIAH SATU (1) UNIT “MAYFIELD SKULL WITH ATACHMENT ACESSORIES ” KE JABATAN ORTHOPEDIK, HOSPITAL BINTULU, SARAWAK.
Print Friendly, PDF & Email